Over ons

Vakmanschap, ambitie, uitstekende service, maar vooral: plezier in het werk. Ruim 42 jaar geleden begon Reyn Bakker zijn Kunsthandel en Lijstenmakerij onder de naam De Molensteen.

In 1974 opende Reyn Bakker de deuren aan de Nieuwstraat 11 in Hoorn, nadat hij het vak leerde bij een lijstenmaker van de oude stempel. Omdat hij wilde laten zien wat een lijst kan betekenen voor een kunstwerk, besloot hij daarnaast een galerie te openen waar hij kunstwerken verkoopt. Zijn bedrijf groeide en medewerkers Koos en Els kwamen in dienst. Omdat er veel vraag was naar het lenen van kunstwerken startte hij in 1996 de kunstuitleen, naast de lijstenmakerij en de galerie. Een groot succes!

Ondanks de dalen die hij de afgelopen decennia heeft meegemaakt – de onroerend goed-crisis, de oliecrisis en de huizencrisis maakten het soms lastig het hoofd boven water te houden – heeft hij altijd genoten van het vak. Door de markt scherp in de gaten te houden en continu te investeren in de collectie beschikt De Molensteen over een fantastische verzameling kunst, beschikbaar voor zowel de verkoop als uitleen. Op zijn 64ste denkt Reyn nog niet aan zijn pensioen. In tegendeel: als de kans zich voordoet de galerie uit te breiden, grijpt hij die.

Met de komst van de website fineartinspire.nl heeft de klassieke kunst ook op internet een eigen plek gekregen. De collectie omvat een zeer divers en kwalitatief aanbod. Van stillevens tot abstract, bij Fine Art Inspire kunt u, behalve genieten van een mooie collectie, ook zeker slagen voor een fraai kunstwerk.

Meer informatie?
Neem contact met ons op.

Fine Art Inspire Hoorn De Molensteen